Asics Mexico 66 SLIP-ON kenkä löytää

Ympärillä on paljon urheilijoita, jotka eivät kokeilleet Reebokin Floatride-polyuretaanivaahtomuovia. Jos kukaan ei ole, suorita itsellesi uusi kaltainen ja osta uusi lenkkarit, joissa esitellään Floatride.

Se on itse asiassa Pebax-polyuretaanivaahto, joka on samanlainen kuin Niken ZoomX (joka näkyy Nike Glide Pegasus Turbo -sarjassa vain kaksi yhdessä Niken eliittiurheilun Asics Gel-Quantum Infinity -kenkäkengän kanssa, Vaporfly Next%). Ja samanlainen kuin ZoomX, Floatride-kivet !. Se voi olla ekvivalentti koko peruutusvaiheessa yhdessä sähkön jatkamisen kanssa Adidas 'Paranna, silti tiheämpänä ja jollain tavalla kirkkaampana. Floatride voi olla tarkalleen mitä KORKEA-MÄÄRITELMÄN parantamisen olisi pitänyt olla viime aikoina. Et valua polyuretaanivaahtoosi yhtä paljon kuin parannuksen avulla. Se on varmasti todella hienoa, kun Asics Mexico 66 SLIP-ON -kenkä löytää itsesi hoitamaan korkoharjoituksia.

Yhdessä kaikkien meidän kanssa, jotka sattuivat ajamaan ensimmäisen Floatride Manage -sovelluksen sisällä, variaatio vain kaksi ominaisuutta, 20%: n lisä polyuretaanivaahtoa. Siksi sinulla on enemmän polyuretaanivaahtoa ja paljon enemmän käännöstä samalle hinnalle.

Reebok Floatride Hallitse vain kahta Extender-laitetta

extender https://www.tomaskengat.com/asics-mexico-66-paraty-c-15.html

Vain kahdessa Reebok Floatride Manage -sovelluksessasi on tikkaat kaltainen rakenne, joka käyttää lukuisia napoja yhdessä kiinteän silikonin kanssa. Siinä on upea maasto, jonka kanssa puhutaan, eikä yleensä ole ollut mitään liukastumista liukenevissa olosuhteissa. Olemme maksaneet 50 mls otteluni sisällä, vaikka tutkimme pidennysosaasi, jonka mielestäsi hallitset vain useita mls. Ulkopohjasi voi olla erittäin kova ja kestää nopeasti yli yli 200 ml.

voimavarat

Floatride Hallitse vain kahta Asics Gel-Surveyor 5 -kenkää, joissa on pari osaa toista kehitystä. Takajalasi on usein polyesteristä kosteutta siirtävä tuote, joka on täytetty ylimääräisellä polyuretaanivaahdolla ja myös muovimateriaalista takajalan keittiön työtasolla. Keskijalkasi ja jalka on valmistettu Reebokin UltraKnit-tuotteesta (loistava ilmavirta). Läpinäkyvä TPU-lankalaatikko, joka tulee keskijalkaan yhdessä kääreiden kanssa takajalan alapuolella, sekä Asics Gel-Quantum 360 5 -kengät tukevan lenkkarin alkaessa. .