Air Force 1 kengät välissä sekä pyöreä

2 esineen yläosan avulla on otettava huomioon todellinen neulottu taitettava enemmän kuin itsestään, kun liu'at omat jalat jalkineisiin. Henkilö tottuu pysymään poissa kaikenlaisesta taitettavasta, kun olet asettanut ne kaikki useita kertaa siksi se ei ole enää henkilökohtaisesti ongelma.

Se on minimaalinen tarvikkeiden ryhmä, samoin kuin vaikka ne on rakennettu upouuden menetelmän sisälle, ne muistuttavat paljon tarkalleen mitä näet lisäurheilukengissä.

Ilmavoimien 1 kengät onlineapu

Varsinainen Reebok Floatride Operate 2 -apu on peräisin 3 muusta osasta todellisia Nike Air Force 1 High 07 LV8 BQ4591 101 Valkoinen / Keltainen / Violetti Kengät Ilmavoimien 1 SHADOW -kenkäkenkiä.

Etuosa on todellinen takakorko esine. Se on sileä, siinä on iso sisempi muovimateriaali takakoron vastapää ja se saavuttaa varsinaisen jalkaterän niin jalkineiden vaaka- kuin mediaalimääritteissäkin. Tämä pitää ihmisen yhdessä varsinaisen välipohjan kanssa koko muodostumisen ajan ja auttaa estämään kantapään liikkumista.

Toinen apua tarjoava komponentti voi olla TPU-laatikko. Kuten Adidas Ultraboost -kokoelma, todellinen TPU-laatikko koostuu varsinaisista nauhojen aukoista. Floatride Operate -kampanjan todellinen TPU-laatikko koostuu raskaasta muovimateriaalista sekä venyy koko jalan ympäri. Tämä kääri takimmaisen kantapään ympäri erillisen välipohjasi / ylemmän Air Force 1 -kengän välissä sekä pyöreä kantapinnan pinnan ympäri. Lisäksi todellinen TPU-laatikko toimii hyvänä tukijalkaa keskialustan takana olevassa kantapäässä, joka ulottuu paisutettuun Floatride-välipohjaan. Varsinainen tukijalka on ehdottomasti taitava pieni lisäosa, joka poistaa kaikenlaiset heijastumat jalkojen sisäpuolella. Viimeiseksi, todellinen TPU-laatikko saavuttaa jalkojen todelliset ideat. Henkilö istuu TPU-laatikon sisällä, kunnes jalkojen todellinen golfpallo on, TPU-laatikko kuitenkin ulottuu jalka-alueen ympärille. Todellinen TPU-laatikko on todennäköisesti paljon enemmän apua verrattuna suurimpaan osaan urheilijoista. Kuitenkin se voi tehdä todellisesta pääasiassa neulotusta Floatride-operaatiosta kaksi, koska se on tasainen kuin tyypillisesti rakennettu jalkine.

Lopullinen komponentti, joka tuottaa apua, voi olla leimautunut välipohja. Koko Nike Air Force 1 -kenkäsi omalla jalalla todellinen välipohja palaa pois tasaisen pohjan tuottamiseksi. Sinulla on ylimääräinen välipohja, joka suojaa henkilöä kaikkialla. Huolimatta siitä, että se on pääosin valmistettu neulosta, tämä ei ole sellainen jalkine, jossa luisut jalansijasta.