Yeezy Boost 380 skoene og mørke farger

Når det gjelder lugs, fungerer disse menneskene veldig bra Yeezy Boost 700 V2 sko innen vintersesongproblemer som snøfall og skitt. På mer tørre stier er de ypperlige innen gratis problemer. Gjerne hardpack er ikke akkurat Yeezy Boost Basketballsko der visit url disse menneskene glitrer, men de er egentlig ikke skapt for hvilke.

Negativer: Hva er ikke bra med Inov-8 ROCLITE 345 GTX?

Selv om det å bruke et GORE-TEX-membranlag gir kraftige fordeler, er det flere naturlige ulemper å merke seg. For det første er det nesten ikke pustende fordi ekte nylonoverdel, slik at foten din sannsynligvis svetter litt mer. Deretter, https://www.smaustreetwear.com/ hvis du velger å ha dem fuktige gjennom inntrengning av drikkevann helt i toppen, vil de ikke utarmet nesten i tillegg til nylon overtøy.

Design er faktisk veldig subjektivt, men individuelt er jeg egentlig ikke en betydelig entusiast fra de grå Yeezy Boost 380-skoene og mørke farger. Noen få bedre fargevalg har kanskje allerede vært bra.

Match fornuftig vil jeg kategorisere dette fordi typisk tykkelse alle Yeezy Boost 350 V2 sko gjennom. Nøyaktig hvordan dette passer for en person er åpenbart veldig subjektivt, noe som betyr at dette ikke er uten scenen. Jeg ville ha individuelt elsket denne noe bredere i forfoten så vel som smalere i bakhælen. Vi har imidlertid ikke spesielt typisk formet fot og også kampen viste seg likevel nyttig fordi den faktisk er.

Ærlig talt Vi var ikke visse ting å forutse med denne spesielle stien sko / turstamme kryssras. Pent, jeg er forelsket i dette. Når det gjelder betjening gir dette deg ekstra ankelleddassistanse, som vi opplever utmerket ved robuste utforkjøringer. Når du går fornuftig, føles det som om du mottar de fleste fordelene med den vandre designstammen, men i en fottøy. Champion.