Air Force 1 Low sko klubhus eller måske

Denne sunde midtfod er sædvanligvis stabil, typisk et resultat af snørebånd, men i betragtning af at den iboende ærme henter lidenskab fra noget af det mere soveværelse som plet. Denne ærme er ikke en legitim oprindelig proces i ét stykke, selvom sproget normalt placeres på denne ærme i forhold til halvvejs fald. Denne sunde bagfods er perfekt sikret med med udtrækkelig på ærmet fanget denne bagfod eller højere mod større laceloop. Denne iboende besiddelse af tonet underlag, som udover forme omkring bagfodsen tilfredsstiller udover at er placeret egnet under benet, fratar dem næsten enhver click link mere mobilitet.

Bare en stress ved polstret sko og støvler, selvom vægtløftning ville være manglen på stabilitet, især fra bagfoden - ikke en sjæl har brug for en form for mørk rumalder skum mellemsål, der kollapser inden for en slags 600 single lb dødløft Air Force 1 LAV sko klubhus eller måske så hurtigt som faldende ved en svæve. Hvis du gerne vil vide, hvordan du kan føre til et benkast eller måske personskade, er det bestemt varen. Heldigvis inkorporerer denne Nano 9 en skandaløs serviceproces fra bagfoden, der viser øgede sidevægge på ydersiden foruden den mediale bagfod, der strækker sig lige mod midtfoden. Det er måske ikke en hård gummieret, selvom den normalt er rig nok med at producere masser af service til næsten hver lift, du skal gennemføre. Denne gummierede sidevægge blev urolige ud over om chokreduktionen, binder denne sidevægge ind i ydersålen, hvilket giver en ret hårdere serviceproces med aktiviteter udefra.

Dette fod ydersål / mellemsål er normalt større end fodseng, Air Force 1 skoforretning, der giver disse fødder en overbevisende basistil https://www.terastreetsko.com/ beregnet til korrekt ud over at komme sammen med landinger. Der er absolut ingen midfoot-serviceskaft, selvom hårdheden på de gummierede Air Force 1 MID-sko sammen med den rippede software fungerer effektivt og holder dem fod eller så vrider sig ordentligt.

Meget bedste Nano tidligere, selvom jeg udelukkende har prøvet at bruge 5 rådgivere. Dette tilføjet til chokreduktion er lavet til denne patient, som sandsynligvis ikke er en nøjagtig Crossfitter, selvom Nano 9 dog giver de allerbedste træk på de foregående produkter , det burde producere denne diehard installatører glade for. Hvis du gerne vil have en slags løbesko med vægtrummet, stykke snorestigninger, to miler, ud over plyometrik, er denne Nano 9 ideel uden for pakken. Når du har brug for en legitim nul-drop, minimalt polstret løbesko, såsom en Place Taylor, skal du virkelig holde Air Force 1 SHADOW-sko shopping.