Balenciaga Track Trainer sovelluksen monisuuntaiselta

Erityinen Timp-pari ottelua, jotka ovat houkuttelevasti suojattu Balenciaga Track Trainer -sovelluksen monisuuntaiselta hienon verkon korkeammalta ja myös epäsymmetriseltä nauhasta. Tällainen boot ei ole vain asetettu koko päivän nopeaan lyöntiin, vaan se on todellakin asetettu myös nopeiden toimien suhteen. Yleinen puku on ollut paljon ohuempi kuin verrattuna ennustettuun, mutta ei myöskään hoikka Tällainen puku vain virheettömästi koskien omaa jalkaa ..

Jokainen hieman pehmustettu korkeakorkoinen työtaso säilytti oman korkokengän täydellisesti kiinnitetyllä plus hyvin varustettu keskijalka olisi identtinen. Erityisesti suurempi varvaslaatikko on ollut riittävän suuri, jotta voin tuntea oman jalkavuosi suuremman kuin jotkut muut pistekengät tai -saappaat. Siitä huolimatta, tällä hetkellä ei ollut pinta-alaa, joka koskisi paljon enemmän kuin mihin. Kumppanini ja minä olimme tyytyväisiä kaikkiin pukuihin. Huoli omasta jalkani. liukastuminen erittäin laajaan Balenciaga Speed -kenkäkenkään on pesty nopeasti suoraan alaspäin kulloisestakin ehtyvyydestä. Nopeasti ja myös monimutkaiset laskeutumiset on tuotettu paljon viihdyttävämiksi seurauksena siitä, kuinka suojattu Timp pari tulee.

Meidän on tarjottava joitain ystävällisempiä kommentteja ulkopohjan asetteluun. Peukalot tietyn kuljetusrutiinin ympärillä. Altra tarjoaa strategisesti monenlaisia korvakkeita jalkojen yli. markkinoida tehokkainta pitoa toe-offista ja myös erilaisista vaivoista. Huolimatta siitä, että niillä oli jonkin verran vahvoja korvakkeita, kyseinen Timp hyppäsi kunnolla kivien ja myös asfaltin ympäri.

ERIN: Kumppanini ja minä olemme siis etsineet tällaisia saappaita, mutta myös itselleni erityiset edistykset elävät yksinkertaisesti korkeamman sisällä. Uskon, että Altran on todella muutettava asia, mutta valitettavasti Balenciaga Track -kenkien välipohjan säädöt nousivat esiin Balenciaga Speed Lace-Up Knit -kengät samanaikaisesti (jotka näet alla).

Noin korkeammalle, viimeinen Timp-tuote (1. 5) sai minkä tahansa surullisen herkän alueen korkeamman sisällä, lähellä keskimmäistä jalka-toebox-liittymää. Lisäksi se ylläpitää kykenevänsä kantamaan siellä hiukan ulos ja tarvitsi myös useita säätö / pitsien sitoumuksia useamman aikatyön aikana. Kumppanini ja minä rikkoimme taskut yhtä yhden parin sisällä. 5 sisällä tyypillisesti seitsemänkymmentäviisi pitkä tietämys, joka on ollut mahdollisesti oma yksinkertaisesti kysymys. Itse asiassa kumppanini ja minä valittelimme mahdollisesti myös laajan Balenciaga Chunky Triple S Vaalean harmaa / Sininen / Musta / Punainen Kengät pitsi-koon suhteen, mikä voi olla vielä yksi asia, jonka Altra on korjannut. Lisäksi, ja niin he ottivat myös erityisesti korkokengän peräsimen pois!